Сайт сотрудников высшей школы
Форма входа
Поиск
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 54
Друзья сайта
  • Сайт ДонГУУ
  • Wiki
  • Сайт ДонНТУ
  • Сайт ДонНУЭТ
  • Суббота, 04.05.2024, 13:42
    [ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
    • Страница 1 из 1
    • 1
    Модератор форума: Lam3rok  
    Форум » Общий » Абитурентам » ПРАВИЛА ПРИЙОМУ
    ПРАВИЛА ПРИЙОМУ
    Lam3rokДата: Среда, 18.05.2011, 10:53 | Сообщение # 1
    Зло
    Группа: Администраторы
    Сообщений: 209
    Репутация: 9999
    Статус: Offline
    Провадження освітньої діяльності у Донецькому державному університеті управління здійснюється відповідно до ліцензії Міністерства освіти і науки України – серія АВ № 552610 від 21.09.2010 р.

    Правила прийому розроблені Приймальною комісією Донецького державного університету управління (далі — Приймальна комісія) відповідно до Умов прийому до вищих навчальних закладів України, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України № 961 від 19 жовтня 2010 року та зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 28 жовтня 2010 р. за № 999/18294.

    І. Загальні положення

    Донецький державний університет управління оголошує прийом на підготовку фахівців з вищою освітою за освітньо-кваліфікаційними рівнями „бакалавр”, „спеціаліст” і „магістр” за напрямами підготовки (спеціальностями) відповідно до ліцензії в межах ліцензованого обсягу (див. додаток 1), у тому числі у відокремлених структурних підрозділах (див. додаток 1.1):

    Вугледарському коледжі Донецького державного університету управління;

    Торезькому коледжі Донецького державного університету управління;

    Ясинуватському коледжі Донецького державного університету управління;

    Маріупольському навчально-науковому центрі Донецького державного університету управління.

    До Донецького державного університету управління приймаються громадяни України, іноземці, а також особи без громадянства, які проживають на території України на законних підставах, мають відповідний освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень та виявили бажання здобути вищу освіту. Іноземці та особи без громадянства, які постійно проживають в Україні, а також яким надано статус біженця в Україні, приймаються до ДонДУУ у порядку, передбаченому для громадян України.

    Прийом до Донецького державного університету управління на всі освітньо-кваліфікаційні рівні здійснюється за конкурсом незалежно від джерел фінансування.

    Для вступників, які потребують поселення в гуртожиток під час вступу, надання місць у гуртожитку гарантовано.

    П. Вимоги до рівня освіти вступників

    На навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра приймаються особи з повною загальною середньою освітою.

    На навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста приймаються особи, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра.

    На навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста за напрямом підготовки „Специфічні категорії” спеціальністю „Управління проектами” приймаються особи, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра або спеціаліста (магістра) та мають стаж роботи за фахом не менше ніж два роки (галузевий стандарт вищої освіти України за спеціальністю специфічних категорій 7.000003 „Управління проектами” кваліфікації 2447.2 „Фахівець з управління проектами та програмами” від 20.12.2004 р.).

    На навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра приймаються особи, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра або спеціаліста.

    На навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за напрямом підготовки „Специфічні категорії” спеціальністю „Адміністративний менеджмент” приймаються особи, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра, спеціаліста або магістра і мають стаж роботи за професією для спеціаліста або магістра не менше 2 років, для бакалавра – не менше 3 років. Стаж роботи на керівних посадах нижчого рівня не менше 2 років (галузевий стандарт вищої освіти України за спеціальністю 8.000007 „Адміністративний менеджмент” напряму підготовки „Специфічні категорії” кваліфікації 1475.4 „Менеджер з адміністративної діяльності” від 26.10.2004 р.).

    На навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня магістра за напрямом підготовки „Специфічні категорії” спеціальністю „Управління проектами” приймаються особи, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень бакалавра, спеціаліста або магістра і мають стаж роботи за фахом не менше ніж 2 роки (галузевий стандарт вищої освіти України за спеціальністю специфічних категорій 8.000003 „Управління проектами” кваліфікації 1238 „Керівник проектів та програм” від 20.12.2004 р.).

    Прийом на підготовку фахівців освітньо-кваліфікаційного рівня магістра на основі здобутого освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста здійснюється за кошти фізичних (юридичних) осіб.

    Донецький державний університет управління приймає на перший (зі скороченим терміном навчання) або другий (третій) курс (з нормативним терміном навчання на вакантні місця) осіб, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень молодшого спеціаліста, на визначену кількість місць для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавра за умови вступу на споріднений напрям підготовки (див. додаток 2).

    Донецький державний університет управління здійснює прийом студентів на старші курси у порядку переведення та поновлення в межах вакантних місць ліцензованого обсягу відповідно до Положення про порядок переведення, відрахування та поновлення студентів вищих закладів освіти, затвердженого Наказом Міністерства освіти України № 245 від 15 липня 1996 року. Перевищення ліцензованого обсягу допускається лише у разі поновлення осіб, які повертаються після академічної відпустки.

    Ш. Фінансування підготовки фахівців

    3.1. Фінансування підготовки фахівців у Донецькому державному університеті управління здійснюється:

    за рахунок видатків державного та місцевих бюджетів - за державним замовленням;

    за рахунок державних цільових пільгових довгострокових кредитів;

    за рахунок коштів фізичних, юридичних осіб.

    3.2. Громадянин України має право безоплатно здобути вищу освіту на конкурсній основі, якщо певний освітньо-кваліфікаційний рівень громадянин здобуває вперше.

    3.3. Громадянин України має право безоплатно здобувати вищу освіту за другим напрямом (спеціальністю), якщо він за станом здоров’я втратив можливість виконувати службові чи посадові обов’язки за отриманою раніше кваліфікацією, що підтверджується висновками медико-соціальної експертної комісії.

     
    Форум » Общий » Абитурентам » ПРАВИЛА ПРИЙОМУ
    • Страница 1 из 1
    • 1
    Поиск:


    Copyright PBL © 2024